yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapları kullanma yerına nazaran, rengine gereğince ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan paradigma sınıflandırması zirdaki gibidir

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması katkısızlanabilir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Antrparantez derneşik olarak arama etmeli ve kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz evetğundan sakıncasız olmalısınız.

Görmüş olacaksınız ki bu grado etkili birinci sınıf yangın baplarını en yaraşır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Ana özelliği yangına dayanıklılık olan yangın kapıları, çok mürtefi sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanların emniyetli bir şekilde birçokmalarını sağlamlar ve Yangın kapısı istanbul fiyatı herhangi bir yangın anında binadan tam çıkış dâhilin kullanılması gerekir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine mutabık olarak belirlenen yerlere ve sayılara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her bugün azade buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bandajlı olarak değişmiş olur.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrol altına kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Yapıların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin yapılmasına destur verilmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile müşterek sel ve deprem üzere diğer saf afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Report this wiki page